The Equalizer Trivia

Every The Equalizer trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Equalizer questions and answers

  1. What is the name of the home improvement store where McCall works?

    Answer: Home Mart

    From Modern Supernatural Actions

  2. What is Robert McCall's profession at the start of The Equalizer?

    Answer: Home improvement store employee

    From Modern Supernatural Actions

  3. What book is Robert McCall reading in the diner?

    Answer: The Old Man and the Sea

    From Iconic Vigilante Heroes

  4. What is the name of the sequel to The Equalizer (2014)?

    Answer: The Equalizer 2

    From Vigilante Justice

  5. Which actress plays the role of Teri in The Equalizer?

    Answer: Chloƫ Grace Moretz

    From Vigilante Justice

  6. What is the name of the young artist McCall mentors?

    Answer: Miles Whittaker

    From Vengeful Vigilantes

  7. Who plays the lead role of Robert McCall?

    Answer: Denzel Washington

    From Vengeful Vigilantes

  8. What is the name of the diner where McCall meets Teri?

    Answer: Bridge Diner

    From Modern Supernatural Actions

All The Equalizer quizzes