The Elder Scrolls Trivia

Every The Elder Scrolls trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Elder Scrolls questions and answers

  1. What is the name of the dragon that Dovahkiin can summon for help?

    Answer: Odahviing

    From Dovahkiin (Dragonborn)

  2. In Skyrim, which innkeeper is known to sell Sweet Rolls?

    Answer: Hulda

    From Sweet Rolls

  3. What is the name of the ancient dragon language that Dovahkiin can learn?

    Answer: Dovahzul

    From Dovahkiin (Dragonborn)

  4. In Skyrim, which NPC is known for the line Let me guess, someone stole your sweet roll?

    Answer: City Guard

    From Sweet Rolls

  5. On which platform did this add-on release first?

    Answer: Xbox Live Marketplace

    From The Dragonborn

  6. What is the effect of the 'Clear Skies' shout?

    Answer: Clears weather and removes barriers

    From Thu'um (Dragon Shouts)

  7. Which earlier Elder Scrolls expansion also featured this island?

    Answer: Bloodmoon

    From The Dragonborn

  8. Who is the leader of the Greybeards, who helps guide the Dragonborn?

    Answer: Paarthurnax

    From Dragonborn

All The Elder Scrolls quizzes