The Devil Wears Prada Trivia

Every The Devil Wears Prada trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Devil Wears Prada questions and answers

  1. What does Andy do with her cell phone near the end of the film?

    Answer: Throws it into a fountain

    From The Devil Wears Prada

  2. What is the profession of Nate, Andy's boyfriend?

    Answer: Chef

    From Fashion Industry

  3. What is the name of Miranda Priestly's first assistant in The Devil Wears Prada?

    Answer: Emily Charlton

    From Fashion Industry

  4. What prestigious publication does Andy land a job at by the end of the 2006 film?

    Answer: The New York Mirror

    From The Devil Wears Prada

  5. Which real fashion designer makes a cameo appearance in the film?

    Answer: Valentino

    From The Devil Wears Prada

  6. What is the color of the dress that Andy Sachs wears to the charity ball?

    Answer: Green

    From Iconic Movie Costumes

  7. What job does Andy's boyfriend Nate hold in the film?

    Answer: Chef

    From The Devil Wears Prada

  8. In the film, what does Miranda call Andy when she can't remember her name?

    Answer: Emily

    From The Devil Wears Prada

All The Devil Wears Prada quizzes