The Dark Knight Trivia

Every The Dark Knight trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Dark Knight questions and answers

  1. How does Batman ultimately defeat the Joker in The Dark Knight?

    Answer: By using his sonar technology to locate him and tying him up

    From The Joker

  2. What is the name of the actor who played Batman in The Dark Knight?

    Answer: Christian Bale

    From Gotham City's Portrayal

  3. What was the Joker's first act of terror in The Dark Knight?

    Answer: Robbing a mob-controlled bank

    From The Joker

  4. What is the name of the mob boss Joker kills in The Dark Knight (2008)?

    Answer: Gambol

    From Joker

  5. Who does the Joker kill first in The Dark Knight (2008)?

    Answer: A bank manager

    From The Joker

  6. What is the name of Bruce Wayne's childhood friend?

    Answer: Rachel Dawes

    From Villain Origin Stories

  7. Who directed The Dark Knight (2008)?

    Answer: Christopher Nolan

    From The Joker

  8. Who is the main antagonist in Batman Begins?

    Answer: Ra's al Ghul

    From Villain Origin Stories

All The Dark Knight quizzes