The Crow Trivia

Every The Crow trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Crow questions and answers

  1. Which comic book writer created the original The Crow series?

    Answer: James O'Barr

    From Iconic Gothic Antiheroes

  2. Who is Jimmy's love interest in the film?

    Answer: Lily

    From Heroic Sacrifices

  3. Which city is the setting for The Crow?

    Answer: Detroit

    From Dark Urban Vigilantes

  4. What is the name of Eric's guide, a mystical bird?

    Answer: The Crow

    From Lawless Vigilantes

  5. What is the name of the corrupt police officer in the film?

    Answer: Officer Roberts

    From Cult Classic Revenge Stories

  6. Who played the lead role of Eric Draven?

    Answer: Brandon Lee

    From Lawless Vigilantes

  7. What is the primary weapon Alex uses?

    Answer: A crow-shaped dagger

    From Revengeful Supernatural Heroes

  8. Who composed the music for The Crow: Wicked Prayer?

    Answer: Jamie Christopherson

    From Supernatural Noir Heroes

All The Crow quizzes