The Crew Trivia

Every The Crew trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Crew questions and answers

  1. What is the name of the fictional city in The Crew, based on Las Vegas?

    Answer: The Strip

    From Customizable Vehicles

  2. What is the name of the first Collaborative Mission?

    Answer: The Big Apple

    From Collaborative Missions

  3. What is the name of the main character in The Crew 2?

    Answer: The Player

    From Cooperative Racing Challenges

  4. In The Crew 2, which of these is not a vehicle brand available in the game?

    Answer: Tesla

    From Customizable Vehicles

  5. Which vehicle class is not available in The Crew?

    Answer: Hovercraft

    From Customizable Vehicles

  6. What is the maximum number of players in a crew?

    Answer: 4

    From Cooperative Racing Challenges

  7. What is the reward for completing Collaborative Missions?

    Answer: Bucks and followers

    From Collaborative Missions

  8. What is the main setting of The Crew 2?

    Answer: Open-world USA

    From Cooperative Racing Challenges

All The Crew quizzes