The Conjuring Universe Trivia

Every The Conjuring Universe trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Conjuring Universe questions and answers

  1. What is the name of the family haunted in The Conjuring 2?

    Answer: Hodgson

    From Haunted House Locations

  2. In The Conjuring 2, what is the name of the entity haunting the Hodgson family?

    Answer: The Enfield Poltergeist

    From Haunted House Locations

  3. In The Nun (2018), what surname is used by the French-Canadian guide?

    Answer: Thériault

    From Sister Irene

  4. In The Nun (2018), which country does Sister Irene travel to?

    Answer: Romania

    From Sister Irene

  5. In The Conjuring 2 (2016), what is the surname of the paranormal-investigator couple?

    Answer: Warren

    From The Crooked Man

  6. In the 2013 film, where is the farmhouse located?

    Answer: Rhode Island

    From Bathsheba Sherman

  7. What is the name of the family that experiences paranormal activities in The Conjuring 2?

    Answer: The Hodgson Family

    From Haunted House Locations

  8. What is the name of the spirit claiming to haunt the Hodgson's house in The Conjuring 2?

    Answer: Bill Wilkins

    From Haunted House Locations

All The Conjuring Universe quizzes