The Conjuring Trivia

Every The Conjuring trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Conjuring questions and answers

  1. What is the name of the psychic in Insidious?

    Answer: Elise Rainier

    From Supernatural Investigations

  2. What year is The Conjuring set in?

    Answer: 1971

    From Haunted Houses

  3. Which demonologist couple investigates the Perron home?

    Answer: Ed and Lorraine Warren

    From Supernatural Investigations

  4. Which film in The Conjuring Universe is based on a Mexican folklore?

    Answer: The Curse of La Llorona

    From Ed and Lorraine Warren

  5. Who played the character of Dr. Richard Benjamin Vannacutt in House on Haunted Hill (1999)?

    Answer: Jeffrey Combs

    From Haunted Houses

  6. What is the address of the house in The Amityville Horror?

    Answer: 112 Ocean Avenue

    From Haunted Houses

  7. What was the budget for the 1999 remake of House on Haunted Hill?

    Answer: $19 million

    From Haunted Houses

  8. Who directed the 1979 film The Amityville Horror?

    Answer: Stuart Rosenberg

    From Haunted Houses

All The Conjuring quizzes