The Christmas Chronicles Trivia

Every The Christmas Chronicles trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Christmas Chronicles questions and answers

  1. In The Christmas Chronicles, what is the name of the device Santa uses to travel?

    Answer: The Time Square

    From Santa Claus Portrayals

  2. Who directed The Christmas Chronicles?

    Answer: Clay Kaytis

    From Unveiling Festive Santa Adventures

  3. What is the first gift of Christmas in The Polar Express?

    Answer: A silver bell from Santa's sleigh

    From Christmas Movies

  4. What song does Santa perform in the jailhouse scene in The Christmas Chronicles (2018)?

    Answer: Santa Claus Is Back In Town

    From Santa Claus

  5. What is the name of the elf that helps Santa in The Christmas Chronicles (2018)?

    Answer: Belsnickel

    From Santa Claus

  6. What is the name of the brother in The Christmas Chronicles?

    Answer: Teddy

    From Fanciful Christmas Eve Adventures

  7. In The Christmas Chronicles (2018), what does Teddy want to steal from Santa's sack?

    Answer: A toy car

    From Christmas Movies

  8. What is the name of the brother and sister in The Christmas Chronicles?

    Answer: Teddy and Kate

    From Santa Claus Portrayals

All The Christmas Chronicles quizzes