The Bourne Trivia

Every The Bourne trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Bourne questions and answers

  1. In The Bourne Identity, where does Bourne first realize his combat skills?

    Answer: At the U.S. Embassy in Zurich

    From Amnesia as a Plot Device

  2. What is the profession of Clive Owen's character, The Professor, in The Bourne Identity?

    Answer: Assassin

    From Undercover Agents

  3. What is Bourne's real name revealed to be?

    Answer: David Webb

    From Spy Craft and Identity Crises

  4. What is the first language Bourne realizes he speaks in The Bourne Identity?

    Answer: German

    From Jason Bourne

  5. Who played Marie Kreutz, Bourne's love interest, in The Bourne Identity?

    Answer: Franka Potente

    From Jason Bourne

  6. What is the name of the assassin sent to kill Jason in Paris?

    Answer: Castel

    From Memory Loss Thrills

  7. What is the unique narrative structure of 'Memento'?

    Answer: It's told in reverse order

    From Amnesia as a Plot Device

  8. In The Bourne Identity, Bourne suffers from what condition?

    Answer: Retrograde Amnesia

    From Jason Bourne

All The Bourne quizzes