The Avengers Trivia

Every The Avengers trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Avengers questions and answers

  1. What is the Tesseract also known as?

    Answer: Space Stone

    From Heroic Gatherings

  2. Who was the last Avenger to use the Infinity Stones in Avengers: Endgame?

    Answer: Tony Stark

    From Infinity Stones

  3. Who was the first Avenger to successfully time travel in the movie?

    Answer: Clint Barton

    From Time Heist

  4. Who was able to wield the Power Stone without dying instantly?

    Answer: Peter Quill

    From Infinity Stones

  5. Which Avenger used the Infinity Stones to bring everyone back?

    Answer: Hulk

    From Infinity Stones

  6. Which Infinity Stone was located in Vision's forehead?

    Answer: Mind Stone

    From Infinity Stones

  7. What is the color of the Reality Stone in the MCU?

    Answer: Red

    From Infinity Stones

  8. Which Infinity Stone was first introduced in the Marvel Cinematic Universe?

    Answer: Space Stone

    From Infinity Stones

All The Avengers quizzes