Thatgamecompany Trivia

Every Thatgamecompany trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Thatgamecompany questions and answers

  1. What is the meaning of Abzû in ancient Sumerian?

    Answer: Ocean of wisdom

    From Underwater Exploration

  2. What is the main theme of Abzû?

    Answer: The relationship between man and nature

    From Underwater Exploration

  3. What is the primary activity of the player in Abzû?

    Answer: Swimming

    From Underwater Exploration

  4. What award did Journey win at the 2013 BAFTA Games Awards?

    Answer: Best Game

    From Sand Surfing

  5. What award did Journey win at the 2013 BAFTA Games Awards?

    Answer: Best Game

    From Silent Protagonist

  6. What is the maximum number of players in the multiplayer mode of Desert Traveler?

    Answer: 2

    From Desert Traveler

  7. Which platform was Desert Traveler initially released on?

    Answer: PlayStation 3

    From Desert Traveler

  8. What is the role of the white-robed figures in Journey?

    Answer: They can fully recharge the Traveler's Scarf

    From The Traveler's Scarf

All Thatgamecompany quizzes