Texas Chainsaw Massacre Trivia

Every Texas Chainsaw Massacre trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Texas Chainsaw Massacre questions and answers

  1. In which U.S. state was the original Texas Chainsaw Massacre filmed?

    Answer: Texas

    From Chainsaw Weapons

  2. What is the name of the hitchhiker in the film?

    Answer: Nubbins Sawyer

    From Grisly Chainsaw Tactics

  3. What was the name of the cemetery where the group first stops in the film?

    Answer: Muerto County Cemetery

    From Chainsaw

  4. What is Leatherface's real name in the film?

    Answer: Bubba Sawyer

    From Grisly Chainsaw Tactics

  5. Which actor played the character Leatherface in the 1974 film?

    Answer: Gunnar Hansen

    From Chainsaw

  6. What is the name of the actor who played Leatherface in the 1974 film?

    Answer: Gunnar Hansen

    From Leatherface's Chainsaw

  7. What is the name of the actor who played Leatherface in The Texas Chainsaw Massacre (1974)?

    Answer: Gunnar Hansen

    From Leatherface's Chainsaw

  8. What is the name of the wheelchair-bound character in the original film?

    Answer: Franklin

    From Leatherface's Chainsaw

All Texas Chainsaw Massacre quizzes