Test Drive Trivia

Every Test Drive trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Test Drive questions and answers

  1. Which car manufacturer is NOT featured in Test Drive Unlimited 2?

    Answer: Ferrari

    From Endless Racing Roads

  2. What is the maximum number of players in online multiplayer mode?

    Answer: 8

    From Open World Racing Experiences

  3. Which car is known for its gull-wing doors in TDU2?

    Answer: Mercedes-Benz SLS AMG

    From Legendary Vehicles

  4. Which car in TDU2 is a hybrid supercar?

    Answer: Ferrari LaFerrari

    From Ridiculously Fast Cars

  5. Which feature allows players to buy houses in Test Drive Unlimited 2?

    Answer: Real Estate

    From Open World Racing

  6. Which feature allows players to buy houses in Test Drive Unlimited 2?

    Answer: Real Estate

    From Iconic Racing Tracks

  7. What is the name of the in-game radio station?

    Answer: Hariba Radio

    From Fast-Paced Highways

  8. Which car brand is NOT in Test Drive Unlimited 2?

    Answer: Tesla

    From Fast-Paced Highways

All Test Drive quizzes