Tekken Trivia

Every Tekken trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tekken questions and answers

  1. In Tekken 3, who is the character that Heihachi Mishima revives to control Ogre's power?

    Answer: Kazuya Mishima

    From Heihachi Mishima

  2. What is Heihachi Mishima's fighting style in Tekken 3?

    Answer: Mishima Style Fighting Karate

    From Heihachi Mishima

  3. What is the name of Kazuya's devil form in the Tekken series?

    Answer: Devil Kazuya

    From Kazuya Mishima's Devil Gene

  4. Who is Kazuya Mishima's father in the Tekken series?

    Answer: Heihachi Mishima

    From Kazuya Mishima's Devil Gene

  5. Who is the final boss in Tekken 3's arcade mode?

    Answer: Ogre

    From Mishima Zaibatsu

  6. In Tekken 7, who is the final boss that Jin faces?

    Answer: Kazumi Mishima

    From Jin Kazama

  7. Which character is Jin's half-brother in the Tekken series?

    Answer: Lars Alexandersson

    From Jin Kazama

  8. What is the name of the dinosaur-like character in Tekken 3?

    Answer: Gon

    From King of Iron Fist Tournament

All Tekken quizzes