Teddy Swims Trivia

Every Teddy Swims trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Teddy Swims questions and answers

  1. What instrument does Teddy Swims play in his cover of Broke?

    Answer: Guitar

    From The Impact of Broke

  2. What genre does Teddy Swims primarily identify with?

    Answer: R&B/Soul

    From The Impact of Broke

  3. What is the name of Teddy Swims' band?

    Answer: The A-Team

    From The Journey of Teddy Swims

  4. What is the name of Teddy Swims' first original song on YouTube?

    Answer: Night Off

    From The Good Parts

  5. Which city is Teddy Swims from?

    Answer: Atlanta, Georgia

    From Simple Things

  6. Which song did Teddy Swims cover that gained him significant attention on YouTube?

    Answer: I Can't Make You Love Me

    From The Good Parts

  7. What is the duration of the song Lose Control?

    Answer: 3:35 minutes

    From Lose Control

  8. What is Teddy Swims' real name?

    Answer: Jaten Dimsdale

    From Simple Things

All Teddy Swims quizzes