Taylor Swift Trivia

Every Taylor Swift trivia quiz on PopQ: 58 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Taylor Swift questions and answers

  1. Which designer did Taylor Swift wear to the 2016 Met Gala?

    Answer: Louis Vuitton

    From Taylor Swift's Evolution of Style

  2. What mythical place is mentioned in August?

    Answer: Neverland

    From Folklore and Mythology in Taylor Swift's Lyrics

  3. What setting inspired the album's creation in early 2020?

    Answer: Quarantine

    From Folklore (2020)

  4. What was the name of Taylor Swift's album released in 2012?

    Answer: Red

    From Taylor Swift's Evolution of Style

  5. What was its peak position on the Billboard 200?

    Answer: Number nine

    From Taylor Swift Career Overview

  6. Which song from Taylor Swift's Speak Now album was inspired by a real-life wedding?

    Answer: Speak Now

    From The Great War

  7. Which song from '1989' is about Swift's relationship with her fans?

    Answer: New Romantics

    From Lyrical Themes in '1989'

  8. In which music video does Taylor Swift crash a wedding?

    Answer: Speak Now

    From Taylor Swift's Music Videos

All Taylor Swift quizzes