Syberia Trivia

Every Syberia trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Syberia questions and answers

  1. What is the name of Kate Walker's fiancé in the Syberia series?

    Answer: Dan Foster

    From Kate Walker

  2. In Syberia, what is the name of the mythical land that Hans Voralberg is obsessed with?

    Answer: Syberia

    From Kate Walker

  3. What is the profession of Kate Walker before her adventure in Syberia?

    Answer: Lawyer

    From Kate Walker

  4. What is the name of the lawyer who helps Kate Walker in Syberia 3?

    Answer: Cantin

    From Steampunk Automaton

  5. Who is the protagonist of the Syberia series?

    Answer: Kate Walker

    From Steampunk Automaton

  6. What is the profession of Kate Walker before her adventure?

    Answer: Lawyer

    From Kate Walker

  7. What is the name of the company that Kate Walker works for in Syberia?

    Answer: Marson & Lormont

    From Kate Walker

  8. What is Kate Walker's profession in Syberia?

    Answer: Lawyer

    From Kate Walker

All Syberia quizzes