Superman Trivia

Every Superman trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Superman questions and answers

  1. What is the name of Clark Kent's home planet?

    Answer: Krypton

    From Clark Kent's Disguise

  2. What is the name of the city where Superman lives in the 1978 movie?

    Answer: Metropolis

    From Kryptonite

  3. What is the name of the Kryptonian AI that assists Superman in Man of Steel (2013)?

    Answer: Jor-El

    From Kryptonite

  4. What is the name of Superman's father in Man of Steel (2013)?

    Answer: Jor-El

    From Kryptonite

  5. What is the name of Superman's adoptive parents on Earth?

    Answer: Jonathan and Martha Kent

    From Superman

  6. What is the name of Superman's father in Superman: The Movie?

    Answer: Jor-El

    From Kryptonite

  7. In the 1978 Superman movie, what is the name of the device that Lex Luthor uses to communicate with Superman?

    Answer: Luthor's Alpha Wave

    From Clark Kent

  8. What is the name of the newspaper where Clark Kent works in the 1978 Superman movie?

    Answer: Daily Planet

    From Clark Kent

All Superman quizzes