Super Monkey Ball Trivia

Every Super Monkey Ball trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Super Monkey Ball questions and answers

  1. Which platform was Super Monkey Ball: Banana Mania not released on?

    Answer: Nintendo Switch

    From Banana Collecting

  2. In Super Monkey Ball, what does AiAi use to navigate the levels?

    Answer: A transparent ball

    From AiAi

  3. Which console was Super Monkey Ball first released on?

    Answer: GameCube

    From Platforming Precision

  4. In which year was the original Super Monkey Ball game released?

    Answer: 2001

    From Banana Collecting

  5. What is the maximum number of players in Super Monkey Ball's party games?

    Answer: 4

    From AiAi

  6. Which company developed Super Monkey Ball?

    Answer: Sega

    From AiAi

  7. How many levels are in the Beginner mode?

    Answer: 10

    From Platforming Precision

  8. Which of these is not a game mode in Super Monkey Ball: Banana Mania?

    Answer: Battle Royale

    From Banana Collecting

All Super Monkey Ball quizzes