Super Mario Trivia

Every Super Mario trivia quiz on PopQ: 42 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Super Mario questions and answers

  1. What upgrade lets Luigi shoot ice?

    Answer: Ice Element Medal

    From Ghost Hunting Gadgets

  2. What is the primary use of F.L.U.D.D.?

    Answer: Cleaning graffiti

    From Water Pack Adventures

  3. What is the name of Mario's ship in the game?

    Answer: Odyssey

    From Mario's Heroic Platforming

  4. Which item reveals invisible objects?

    Answer: Dark-Light Device

    From Ghost Hunting Gadgets

  5. Who is the creator of F.L.U.D.D.?

    Answer: Professor E. Gadd

    From Water Pack Adventures

  6. What type of game is Luigi's Mansion Arcade?

    Answer: Light gun shooter

    From Haunted Theater Showdown

  7. What is the name of the mansion's baby ghost?

    Answer: Chauncey

    From Parasite Exorcism

  8. Which board features a giant watermelon in Super Mario Party?

    Answer: Megafruit Paradise

    From Party Game Craze

All Super Mario quizzes