Sunless Sea Trivia

Every Sunless Sea trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sunless Sea questions and answers

  1. What is the main mode of transportation in Sunless Skies?

    Answer: Locomotive

    From Gothic Adventures

  2. What is the name of the currency in Sunless Skies?

    Answer: Sovereigns

    From Steampunk Challenges

  3. Which faction is known for their technological advancements?

    Answer: The Ministry of Public Decency

    From Steampunk Challenges

  4. What is the name of the ship you command in Sunless Sea?

    Answer: The Tramp Steamer

    From The Abyssal Depths

  5. Which literary genre heavily influences Sunless Sea?

    Answer: Gothic horror

    From Procedural Storytelling Techniques

  6. Which studio developed Sunless Sea?

    Answer: Failbetter Games

    From Procedural Storytelling Techniques

  7. Which game is the prequel to Sunless Skies?

    Answer: Sunless Sea

    From Gothic Adventures

  8. What is the primary setting of Sunless Skies?

    Answer: The High Wilderness

    From Gothic Adventures

All Sunless Sea quizzes