Suicide Squad Trivia

Every Suicide Squad trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Suicide Squad questions and answers

  1. Who is the leader of the Suicide Squad?

    Answer: Rick Flag

    From Dark Villain Origins

  2. Who is the leader of the Suicide Squad in the 2021 film?

    Answer: Rick Flag

    From Unconventional Superheroes

  3. What is the name of Harley Quinn's pet hyenas in the DC Universe?

    Answer: Bud and Lou

    From Harley Quinn

  4. Who voiced Harley Quinn in the animated series before Suicide Squad?

    Answer: Arleen Sorkin

    From Harley Quinn

  5. In the Harley Quinn animated series, who becomes Harley's primary love interest?

    Answer: Poison Ivy

    From Harley Quinn and Joker's Relationship

  6. What was Harley Quinn's profession before the Joker corrupted her, as depicted in 'Suicide Squad' (2016)?

    Answer: Psychiatrist

    From Harley Quinn and Joker's Relationship

  7. Who is the director of Suicide Squad?

    Answer: David Ayer

    From Dark Villain Origins

  8. What is Harley Quinn's real name?

    Answer: Harleen Quinzel

    From Dark Villain Origins

All Suicide Squad quizzes