Story of Seasons Trivia

Every Story of Seasons trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Story of Seasons questions and answers

  1. In Story of Seasons: Friends of Mineral Town, who is the daughter of the local general store owners?

    Answer: Karen

    From Bachelorettes

  2. Which device is used to take photos in the game?

    Answer: Camera

    From Portable Devices

  3. What device lets you check the weather in Friends of Mineral Town?

    Answer: TV

    From Portable Devices

  4. Which bachelorette is known for her love of cooking?

    Answer: Ran

    From Romance Options

  5. Who is the only bachelorette from the original game not in the remake?

    Answer: Karen

    From Romance Options

  6. Which of these is not a type of tree you can plant in Story of Seasons: Friends of Mineral Town?

    Answer: Peach

    From Farm Expansion

  7. Who is the bachelorette in Story of Seasons: Friends of Mineral Town that loves nature?

    Answer: Jennifer

    From Bachelorettes

  8. Which bachelorette in Story of Seasons: Friends of Mineral Town has a pet owl?

    Answer: Marie

    From Bachelorettes

All Story of Seasons quizzes