Steven Soderbergh Trivia

Every Steven Soderbergh trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Steven Soderbergh questions and answers

  1. What role does Jude Law play?

    Answer: Blogger

    From Infectious Outbreak Survival Stories

  2. Who directed the movie Contagion (2011)?

    Answer: Steven Soderbergh

    From Virus Outbreaks

  3. In Contagion, which city is the first to be quarantined?

    Answer: Chicago

    From Virus Outbreaks

  4. What is the profession of Mitch Emhoff, Matt Damon's character in Contagion?

    Answer: Freelance writer

    From Viral Outbreaks

  5. In Contagion (2011), where does the virus originate from?

    Answer: Hong Kong

    From Disease Outbreaks

  6. What is the name of the disease in Contagion?

    Answer: MEV-1

    From Viral Outbreaks

  7. Who played the role of Ed Masry, Erin's boss in the movie?

    Answer: Albert Finney

    From Corporate Greed and Morality

  8. Which city is the setting for 28 Days Later?

    Answer: London

    From Virus Outbreaks

All Steven Soderbergh quizzes