Starfield Trivia

Every Starfield trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Starfield questions and answers

  1. What is the name of the mysterious alien race?

    Answer: The Atlas

    From Space Exploration

  2. Which planet is considered the capital of the Halcyon system in The Outer Worlds?

    Answer: Terra 2

    From Space Exploration

  3. Which faction is primarily involved with the rogue AI?

    Answer: SysDef

    From Rogue AI

  4. What is the main resource sought on Elaaden?

    Answer: Water

    From Space Colonization

  5. What is the name of the mysterious alien race in No Man's Sky?

    Answer: Korvax

    From Space Exploration

  6. Who is the Pathfinder for the human Ark Hyperion?

    Answer: Alec Ryder

    From Space Colonization

  7. Which faction is known for its scientific research in Starfield?

    Answer: Constellation

    From Space Exploration

  8. Which material is NOT used in constructing outpost defenses?

    Answer: Titanium

    From Settlement Building

All Starfield quizzes