Stardew Valley Trivia

Every Stardew Valley trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Stardew Valley questions and answers

  1. Which monster in Rune Factory 4 helps with watering crops?

    Answer: Buffamoo

    From Farming Techniques

  2. Which crop can be turned into wine for the most profit?

    Answer: Ancient Fruit

    From Crop Cycle Management

  3. What is the name of the cat you can adopt in Stardew Valley?

    Answer: Jinx

    From Pelican Town

  4. What is the most profitable fall crop?

    Answer: Sweet Gem Berry

    From Crop Cycle Management

  5. What is the name of the dog you can adopt in Stardew Valley?

    Answer: Fido

    From Junimo

  6. Which fish can be caught in the ocean during the winter?

    Answer: Squid

    From Fishing

  7. What is the name of the legendary fish in the sewers?

    Answer: Mutant Carp

    From Fishing

  8. Which fish can only be caught in the forest pond in Stardew Valley?

    Answer: Woodskip

    From Fishing

All Stardew Valley quizzes