Star Citizen Trivia

Every Star Citizen trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Star Citizen questions and answers

  1. In Elite Dangerous, what is the name of the module that allows you to repair your ship in space?

    Answer: Auto Field-Maintenance Unit

    From Spaceship Customization

  2. What is the name of the in-game currency used for spaceship customization in Elite Dangerous?

    Answer: Credits

    From Spaceship Customization

  3. Which ship in Star Citizen is known for its customization options for mining?

    Answer: Orion

    From Spaceship Customization

  4. Which company in Star Citizen is known for luxury spaceship designs?

    Answer: Origin Jumpworks

    From Spaceship Customization

  5. Which company manufactures the Hull series of cargo ships?

    Answer: MISC

    From Space Trading

  6. What is the name of the in-game marketplace for trading?

    Answer: Trade and Development Division

    From Space Trading

  7. Which ship is known for its modularity and versatility?

    Answer: Anvil Carrack

    From Starship Customization

  8. Which ship in Elite Dangerous is known for its speed and agility?

    Answer: Imperial Eagle

    From Spaceship Customization

All Star Citizen quizzes