Stanley Kubrick Trivia

Every Stanley Kubrick trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Stanley Kubrick questions and answers

  1. What is the title of the book written by the writer Alex attacks?

    Answer: A Clockwork Orange

    From Social Breakdown

  2. Which actor played multiple roles in Dr. Strangelove?

    Answer: Peter Sellers

    From Cold War Paranoia

  3. What is the password to the masked ball in Eyes Wide Shut?

    Answer: Fidelio

    From Masked Ball

  4. What is the full name of Peter Sellers' character in Dr. Strangelove?

    Answer: President Merkin Muffley

    From Cold War Paranoia

  5. What is the name of the milk bar frequented by Alex and his gang?

    Answer: Korova Milkbar

    From Gothic Thrillers

  6. Who played the lead role of Alex DeLarge?

    Answer: Malcolm McDowell

    From Gothic Thrillers

  7. What classical composer does Alex adore?

    Answer: Ludwig van Beethoven

    From Social Breakdown

  8. What is the name of the mansion where the masked ball takes place in Eyes Wide Shut?

    Answer: Somerton

    From Masked Ball

All Stanley Kubrick quizzes