St. Vincent Trivia

Every St. Vincent trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample St. Vincent questions and answers

  1. What visual aesthetic is used in St. Vincent's Slow Disco video?

    Answer: Gothic

    From Visual Aesthetics

  2. Which song from Don't Smile at Me was featured in the Netflix series 13 Reasons Why?

    Answer: Bored

    From Early Career

  3. In which St. Vincent's music video does she portray a housewife character?

    Answer: Cheerleader

    From Visual Aesthetics

  4. What is the name of the documentary about Billie Eilish's rise to fame?

    Answer: The World's a Little Blurry

    From Influence

  5. What technique does St. Vincent often use to create a 'glitchy' guitar sound?

    Answer: Rapidly toggling the kill switch

    From Guitar Style

  6. Who produced Billie Eilish's debut album When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

    Answer: Finneas O'Connell

    From Influence

  7. What music video of St. Vincent's features a giant sculpture of herself?

    Answer: Cheerleader

    From Cheerleader

  8. What album is the song Cheerleader by St. Vincent from?

    Answer: Strange Mercy

    From Cheerleader

All St. Vincent quizzes