SpongeBob Trivia

Every SpongeBob trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample SpongeBob questions and answers

  1. What is the name of the dangerous trench SpongeBob and Patrick must cross in the movie?

    Answer: The Trench of Advanced Darkness

    From SpongeBob's Best Friends

  2. What is Plankton's evil plan called?

    Answer: Plan Z

    From Underwater Villains and Antagonists

  3. What is Mr. Krabs' main motivation in the SpongeBob SquarePants Movie?

    Answer: Money

    From Mr. Krabs

  4. What is Mr. Krabs' full name in the SpongeBob SquarePants Movie?

    Answer: Eugene H. Krabs

    From Mr. Krabs

  5. What is the name of the villain who steals King Neptune's crown?

    Answer: Plankton

    From Mysterious Underwater Locations

  6. What is the name of the hit song performed by SpongeBob and Patrick?

    Answer: Goofy Goober Rock

    From Ingenious Underwater Adventures

  7. What is the name of the hitman hired by Plankton in the movie?

    Answer: Dennis

    From Bikini Bottom

  8. What is the name of the Cyclops in the movie?

    Answer: The Cyclops

    From Underwater Cities

All SpongeBob quizzes