Splatoon Trivia

Every Splatoon trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Splatoon questions and answers

  1. What is the name of the special ability that allows Inklings to super jump to a teammate's location in Splatoon?

    Answer: Super Jump

    From Inkling

  2. What is the name of the evil octopus army that Inklings fight against in Splatoon?

    Answer: Octarians

    From Inkling

  3. What is the name of the Splatoon 3's new weapon type?

    Answer: Stringers

    From Octarian Invasions

  4. What is the name of the player character in Splatoon 3?

    Answer: Agent 3

    From Octarian Invasions

  5. Which Splatfest theme featured a battle between two sports?

    Answer: Baseball vs. Soccer

    From Splatfest Events

  6. Which ability reduces the special gauge penalty upon being splatted?

    Answer: Special Saver

    From Inkling Abilities

  7. What ability reduces ink consumption for sub weapons?

    Answer: Ink Saver (Sub)

    From Inkling Abilities

  8. What is the name of the Splatoon 3 idol group?

    Answer: Deep Cut

    From Octarian Invasions

All Splatoon quizzes