Spike Jonze Trivia

Every Spike Jonze trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Spike Jonze questions and answers

  1. What is the name of Theodore's ex-wife in Her?

    Answer: Catherine

    From Exploring Human Emotions with AI

  2. Who played the role of Amy, Theodore's friend, in Her?

    Answer: Amy Adams

    From Concept: Artificial Intelligence

  3. What is the name of the AI character in Her?

    Answer: Samantha

    From Concept: Artificial Intelligence

  4. What is the final line of 'Her'?

    Answer: Okay.

    From AI Companions

  5. Which actor voiced Samantha in 'Her'?

    Answer: Scarlett Johansson

    From AI Companions

  6. Which city is the setting for Her?

    Answer: Los Angeles

    From Artificial Intelligence and Love

  7. What is the operating system's name in Her?

    Answer: OS1

    From Human-AI Relationships

  8. Who voices the AI, Samantha, in Her?

    Answer: Scarlett Johansson

    From Human-AI Relationships

All Spike Jonze quizzes