Spider-Man (Spider-Verse) Trivia

Every Spider-Man (Spider-Verse) trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Spider-Man (Spider-Verse) questions and answers

  1. Which actor voices the older, disheveled Peter Parker?

    Answer: Jake Johnson

    From Kingpin / Wilson Fisk

  2. What is the name of Miles Morales' father in the movie?

    Answer: Jefferson Davis

    From Multiverse

  3. Where does Gwen first appear in Miles's universe?

    Answer: Visions Academy

    From Gwen Stacy / Spider-Woman

  4. Who directed Spider-Man: Into the Spider-Verse?

    Answer: Peter Ramsey, Rodney Rothman, Bob Persichetti

    From Multiverse

  5. What is the name of Miles Morales' uncle who is revealed to be Prowler?

    Answer: Aaron Davis

    From Multiverse Concept

  6. Which actor voices Peter B. Parker in the film?

    Answer: Jake Johnson

    From Multiverse Concept

  7. Which character struggles with glitching?

    Answer: Peter B. Parker

    From The Challenges of Interdimensional Travel

  8. Which character from Spider-Man: Into the Spider-Verse is from the future?

    Answer: Spider-Man 2099

    From Multiverse

All Spider-Man (Spider-Verse) quizzes