Speedrunning Trivia

Every Speedrunning trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Speedrunning questions and answers

  1. Which developer created SpeedRunners?

    Answer: DoubleDutch Games

    From Llama Speed Boosts

  2. What color is the Llama Speed Boost trail?

    Answer: Green

    From Llama Speed Boosts

  3. What is the main weapon used in SpeedRunners from Hell?

    Answer: Guitar sword

    From Fast-paced Arena Battles

  4. Which game engine was used to develop SpeedRunners from Hell?

    Answer: Unreal Engine

    From Fast-paced Arena Battles

  5. Which character benefits most from Boost?

    Answer: All equally

    From Speed-Boosting Power-Ups

  6. What color is the Boost power-up icon?

    Answer: Blue

    From Speed-Boosting Power-Ups

  7. Which game mode features Llama Speed Boosts?

    Answer: All modes

    From Llama Speed Boosts

  8. What is the unique feature of SpeedRunners from Hell?

    Answer: First-person platforming

    From Fast-paced Arena Battles

All Speedrunning quizzes