Soulsborne Trivia

Every Soulsborne trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Soulsborne questions and answers

  1. Which area is filled with poison and giant snakes?

    Answer: Forbidden Woods

    From Cursed Environments

  2. What is the special ability of the Moonlight Greatsword?

    Answer: Moonlight Vortex

    From Epic Combat Techniques

  3. What is the name of the Demon's Souls boss that is a giant manta ray?

    Answer: Storm King

    From Vessel of Souls

  4. In the Soulsborne series, what is the name of the mechanic that allows you to regain health after taking damage?

    Answer: Rally

    From Permadeath

  5. Who is the boss of the Duke's Archives?

    Answer: Seath the Scaleless

    From Boss Fights

  6. Which boss soul can be used to create the Blueblood Sword in Demon's Souls?

    Answer: Maiden Astraea's Soul

    From Vessel of Souls

  7. What is the name of the first boss in Dark Souls?

    Answer: Asylum Demon

    From Permadeath

  8. Which boss is optional in Dark Souls?

    Answer: Crossbreed Priscilla

    From Boss Fights

All Soulsborne quizzes