Sonic the Hedgehog Trivia

Every Sonic the Hedgehog trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sonic the Hedgehog questions and answers

  1. What is the total number of Chaos Emeralds in Sonic the Hedgehog series?

    Answer: Seven

    From Chaos Emeralds

  2. Which dash direction in Celeste is often used to maintain horizontal momentum while ascending?

    Answer: Diagonal dash

    From Momentum-Based Movement

  3. Who developed Sonic Runners?

    Answer: Sonic Team

    From Sonic Speed Challenges

  4. What is the source of Sonic's power in the movie?

    Answer: His quills

    From Character

  5. What is the color scheme of Dr. Robotnik's machines in the Sonic movie?

    Answer: Red and black

    From Dr. Robotnik's Inventions

  6. What is Dr. Robotnik's primary vehicle in the 2020 Sonic movie?

    Answer: Eggmobile

    From Dr. Robotnik's Inventions

  7. In the Sonic the Hedgehog (2020) movie, where does Sonic hide his bag of rings?

    Answer: In a cave

    From Chaos Emeralds

  8. What kind of relationship does Knuckles have with Sonic overall?

    Answer: Secondary best friend and former rival

    From Knuckles the Echidna

All Sonic the Hedgehog quizzes