Sombr Trivia

Every Sombr trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sombr questions and answers

  1. Which song by The Doors explores the darker side of night?

    Answer: End of the Night

    From Songwriting Themes

  2. What is the origin of the word Sombrero?

    Answer: Spanish

    From Sombrero

  3. Which Indie Pop band released the album In the Aeroplane Over the Sea?

    Answer: Neutral Milk Hotel

    From Indie Pop Influence

  4. What instrument is primarily used in the mournful Ashokan Farewell?

    Answer: Violin

    From Sadder Than Sad

  5. What is the theme of the album Dreamscape by Ethereal Soundscapes?

    Answer: Dreamlike and surreal

    From Dreamscape

  6. What instrument is often used to evoke sadness in music?

    Answer: Violin

    From Sadder Than Sad

  7. Which indie pop artist released the album Melodrama in 2017?

    Answer: Lorde

    From Indie Pop Sounds

  8. Who composed the album Dreamscape?

    Answer: Ethereal Soundscapes

    From Dreamscape

All Sombr quizzes