Sofia Coppola Trivia

Every Sofia Coppola trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sofia Coppola questions and answers

  1. What is Charlotte's husband doing in Tokyo?

    Answer: Photography

    From Displacement and Alienation

  2. What does Bob whisper to Charlotte at the end?

    Answer: It's never revealed

    From Navigating Language Barriers

  3. What is Bob Harris's profession?

    Answer: Actor

    From Navigating Language Barriers

  4. What is the name of the hotel where Bob and Charlotte stay in Lost in Translation?

    Answer: Park Hyatt Tokyo

    From Tokyo

  5. What is Bob Harris in Tokyo to film?

    Answer: Whiskey commercial

    From Displacement and Alienation

  6. What is the age difference between Bob and Charlotte?

    Answer: 34 years

    From Navigating Language Barriers

  7. What city is the setting for Lost in Translation?

    Answer: Tokyo

    From Navigating Language Barriers

  8. What is the name of the actress who plays the bubbly actress Kelly in Lost in Translation?

    Answer: Anna Faris

    From Tokyo

All Sofia Coppola quizzes