Smile Trivia

Every Smile trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Smile questions and answers

  1. What is the main character's goal in Smile?

    Answer: Break the curse

    From Ominous Smile Imagery

  2. Who directed Smile (2022)?

    Answer: Parker Finn

    From Ominous Smile Imagery

  3. What is the main symptom of the curse in Smile?

    Answer: Seeing smiling faces

    From Faceless Horror Antagonists

  4. What is the name of Rose's therapist?

    Answer: Dr. Madeline Northcott

    From Intense Smile Imagery

  5. What is the primary setting of Smile?

    Answer: Psychiatric hospital

    From Ominous Smile Imagery

  6. What is the only way to escape the curse in Smile?

    Answer: Pass it to another

    From Faceless Horror Antagonists

  7. Who is the first victim of the curse in Smile?

    Answer: Laura Weaver

    From Faceless Horror Antagonists

  8. What is the name of Rose's fiancé in Smile?

    Answer: Trevor

    From Intense Smile Imagery

All Smile quizzes