Sinister Trivia

Every Sinister trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sinister questions and answers

  1. What is the mood of the track Sinister?

    Answer: Eerie

    From Haunting Soundtracks

  2. What is the name of Ellison's daughter?

    Answer: Ashley

    From Unearthed Horrors

  3. In Sinister, what does Ellison discover about the order of the murders?

    Answer: They are connected to the previous house's occupants

    From The Creepy Home Movies

  4. Which famous actor played the role of Ellison Oswalt in Sinister?

    Answer: Ethan Hawke

    From The Creepy Home Movies

  5. What is the title of Ellison's last successful book?

    Answer: Kentucky Blood

    From Realistic Supernatural Investigations

  6. What does Bughuul use to manipulate children?

    Answer: Home movies

    From Existential Horror Experiences

  7. What instrument is prominently used in The Horror?

    Answer: Piano

    From Haunting Soundtracks

  8. What is the profession of Ellison Oswalt?

    Answer: True crime writer

    From Unearthed Horrors

All Sinister quizzes