Sin City Trivia

Every Sin City trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sin City questions and answers

  1. Which actress played Nancy Callahan?

    Answer: Jessica Alba

    From Neo-Noir Crime Thrills

  2. Who played the character of Gail in Sin City (2005)?

    Answer: Rosario Dawson

    From Stylized Cinematography

  3. What is the name of the city in Sin City (2005)?

    Answer: Basin City

    From Stylized Cinematography

  4. What is the name of the city in Sin City (2005)?

    Answer: Basin City

    From Visual Style

  5. What is the name of Bruce Willis' character?

    Answer: John Hartigan

    From Gritty Detective Journeys

  6. What is the name of the bar frequented by the characters?

    Answer: Kadie's Club Pecos

    From Neo-Noir Crime Thrills

  7. Who played the character Marv?

    Answer: Mickey Rourke

    From Neo-Noir Crime Thrills

  8. Which character is a photographer in Sin City (2005)?

    Answer: Dwight McCarthy

    From Stylized Cinematography

All Sin City quizzes