Silent Night, Deadly Night Trivia

Every Silent Night, Deadly Night trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Silent Night, Deadly Night questions and answers

  1. What is the name of the orphanage where Billy grows up in Silent Night, Deadly Night?

    Answer: St. Mary's Home for Orphaned Children

    From Santa Claus Killer

  2. In Silent Night, Deadly Night, what does Billy's grandfather warn him about?

    Answer: Santa Claus

    From The Glass Unicorn

  3. What year was the remake of Silent Night, Deadly Night released?

    Answer: 2012

    From Holiday Horror

  4. Which holiday icon does the killer dress up as in Silent Night, Deadly Night?

    Answer: Santa Claus

    From Holiday Horror

  5. What is the name of Billy's younger brother who also becomes a killer in the sequels?

    Answer: Ricky

    From Santa Claus Killer

  6. Which actor played the role of Billy Chapman in Silent Night, Deadly Night?

    Answer: Robert Brian Wilson

    From Santa Claus Killer

  7. What was the original release date of Silent Night, Deadly Night?

    Answer: Fri Nov 09 1984 00:00:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From The Glass Unicorn

  8. In Silent Night, Deadly Night, what triggers Billy's murderous rampage?

    Answer: Being forced to dress as Santa

    From Holiday Horror

All Silent Night, Deadly Night quizzes