Silent Hill Trivia

Every Silent Hill trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Silent Hill questions and answers

  1. What is Pyramid Head's weapon of choice?

    Answer: Great Knife

    From Pyramid Head

  2. What is the name of the therapist in the game?

    Answer: Dr. Kaufmann

    From Mysterious Parallel Worlds

  3. What is the name of the protagonist in Silent Hill 3?

    Answer: Heather Mason

    From Fog Bound Exploration

  4. Who composed the music for Silent Hill 3?

    Answer: Akira Yamaoka

    From Eerie Atmosphere Mastery

  5. What is the name of the monstrous creature that appears in Silent Hill (2006)?

    Answer: Pyramid Head

    From Psychological Horror Settings

  6. What is the main character's name?

    Answer: Harry Mason

    From Mysterious Parallel Worlds

  7. Who directed the 2006 film Silent Hill?

    Answer: Christophe Gans

    From Psychological Horror Settings

  8. What is Pyramid Head's helmet shape?

    Answer: Triangular

    From Pyramid Head

All Silent Hill quizzes