Sidney Lumet Trivia

Every Sidney Lumet trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sidney Lumet questions and answers

  1. Who is the head of the network's programming department?

    Answer: Diana Christensen

    From Manipulative Media Practices

  2. Who directed the film Network (1976)?

    Answer: Sidney Lumet

    From Manipulative Media Practices

  3. What does Juror 5 reveal about his past?

    Answer: Grew up in a slum

    From Intense Jury Room Conversations

  4. Who is the first juror to vote not guilty?

    Answer: Juror 8

    From Intense Jury Room Conversations

  5. What is the setting for most of 12 Angry Men?

    Answer: Jury room

    From Evaluating Moral Dilemmas

  6. What year was Serpico released?

    Answer: 1973

    From Courage Against Corruption

  7. What is the name of the innkeeper and his wife in Les Misérables (2012)?

    Answer: The Thénardiers

    From Musical Adaptations

  8. Which actress won an Oscar for her role in Network?

    Answer: Faye Dunaway

    From Paranoia and Conspiracy

All Sidney Lumet quizzes