Sicario Trivia

Every Sicario trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sicario questions and answers

  1. Who directed the film Sicario (2015)?

    Answer: Denis Villeneuve

    From Espionage Thrillers

  2. Who composed the score for Sicario?

    Answer: Jóhann Jóhannsson

    From Drug Cartels

  3. What is the main theme of Sicario?

    Answer: Drug cartel conflicts

    From Drug Cartel Conflicts

  4. What is the primary setting of Sicario?

    Answer: U.S.-Mexico border

    From Drug Cartel Conflicts

  5. What agency does Kate Macer work for?

    Answer: FBI

    From Espionage Thrillers

  6. In Sicario, what is the name of the corrupt Mexican police officer?

    Answer: Silvio

    From Drug Cartels

  7. Which actor plays the character Alejandro in Sicario?

    Answer: Benicio Del Toro

    From Drug Cartels

  8. What is the name of the cartel leader in Sicario?

    Answer: Fausto Alarcón

    From Drug Cartel Conflicts

All Sicario quizzes