Shrek Trivia

Every Shrek trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Shrek questions and answers

  1. What is Puss in Boots' favorite drink in Shrek 2?

    Answer: Milk

    From Puss in Boots

  2. What is Puss in Boots' signature move in Shrek 2?

    Answer: Sad Eyes

    From Puss in Boots

  3. What song does Merlin sing in Kingsman: The Golden Circle?

    Answer: Take Me Home, Country Roads

    From Merlin

  4. What is Lord Farquaad's goal in Shrek (2001)?

    Answer: To marry a princess to become a king

    From Lord Farquaad

  5. Who played the character Merlin in Kingsman: The Secret Service (2014)?

    Answer: Mark Strong

    From Merlin

  6. What song does Princess Fiona sing that causes a bird to explode in Shrek (2001)?

    Answer: A Morning Person

    From Princess Fiona

  7. Who voices Princess Fiona in Shrek (2001)?

    Answer: Cameron Diaz

    From Princess Fiona

  8. What song does Donkey sing in Shrek (2001) to annoy Shrek?

    Answer: I'm a Believer

    From Donkey

All Shrek quizzes