Shovel Knight Trivia

Every Shovel Knight trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Shovel Knight questions and answers

  1. Who is the main antagonist in Shovel Knight?

    Answer: The Enchantress

    From Pixel Art Masterpieces

  2. What is the name of the village where Shovel Knight can rest and buy items?

    Answer: Village

    From Shovel Blade

  3. What is the name of the first area in Shovel Knight?

    Answer: Plains of Passage

    From High Stakes Platforming

  4. What is the name of the airship level in Shovel Knight?

    Answer: Flying Machine

    From Pixel Art Masterpieces

  5. What is the name of Shovel Knight's main weapon?

    Answer: Shovel Blade

    From Pixel Art Masterpieces

  6. What is the name of the game mode where you play as Specter Knight?

    Answer: Specter of Torment

    From Shovel Blade

  7. Who is the main antagonist in Shovel Knight?

    Answer: The Enchantress

    From Shovel Blade

  8. In Shovel Knight: Plague of Shadows, who is Plague Knight's assistant?

    Answer: Mona

    From Shovel Blade

All Shovel Knight quizzes