Shin Megami Tensei Trivia

Every Shin Megami Tensei trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Shin Megami Tensei questions and answers

  1. What transformation does the protagonist undergo in Shin Megami Tensei: Nocturne?

    Answer: Becomes a half-demon

    From Protagonist's Transformation

  2. Who is the Black Samurai revealed to be?

    Answer: Yuriko

    From Flynn's Journey

  3. In Shin Megami Tensei: Devil Survivor, what alignment is the protagonist by default?

    Answer: Neutral

    From Main Character's Morality

  4. What is the name of the demon in Shin Megami Tensei that represents death and rebirth?

    Answer: Mara

    From Demonic Hierarchy

  5. In Shin Megami Tensei, what alignment is the protagonist typically?

    Answer: Neutral

    From Main Character's Morality

  6. In Shin Megami Tensei: Persona 4, who is the rival in love for Rise Kujikawa?

    Answer: Yu Narukami

    From Protagonist's Rivals

  7. What is YHVH's primary method of control?

    Answer: Fear

    From YHVH's Motivations

  8. Which Shin Megami Tensei game won the Best Original Score at the 2017 NAVGTR Awards?

    Answer: Shin Megami Tensei: Persona 5

    From Critical Acclaim

All Shin Megami Tensei quizzes