Shaboozey Trivia

Every Shaboozey trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Shaboozey questions and answers

  1. What is Shaboozey's real name?

    Answer: Judah Akers

    From Shaboozey's Influence on Modern Hip-Hop

  2. What is the name of Shaboozey's debut album?

    Answer: Lady Wrangler

    From Afroswing Influence

  3. In which city was Tall Boy born and raised?

    Answer: Los Angeles

    From Tall Boy

  4. What genre does Shaboozey's music primarily fall under?

    Answer: Hip Hop

    From Shaboozey's Viral Hits

  5. Who produced Shaboozey's breakout single Winning Streak?

    Answer: Shaboozey

    From Shaboozey's Influence on Modern Hip-Hop

  6. Who is credited with pioneering the Afroswing genre?

    Answer: J Hus

    From Afroswing Influence

  7. Which music production style is characterized by the use of highlife, jazz and funk?

    Answer: Afrobeat

    From Afrobeat Influence

  8. In which year was Shaboozey's hit single Winning Streak released?

    Answer: 2018

    From Rockstar

All Shaboozey quizzes